بودنج..!!


- ندهس الأرز واللبن فى أروانة صغيرة الحجم فوق (كانون) بلدي متوسط البوص والجلة..!

-نقلب بعصايه ناشفة حتى يصبح الخليط مربرب وكريمى ومايص القوام لمدة 5-8 ايام.

- يرفع الخليط من فوق الكانون المدخن ويترك ساعات حتى تتذوقه الحشرات.

- تضاف الفانيليا وبديل السكر ولو مافيش خلاص مش هنقطع نفسنا.

- نهرس ثمرة الموز بعصبية وتشنج وتضاف مع الكريمة المخفوقة إلى البودنج.

- يوضع البودنج فى الثلاجة وقبل التقديم يزين بشرائح الكيوى ولو مش في كيوى اصرفى نظر خالص وروحي شوفي شغلك.

حلوة

طب

باي باي

2 عبرني:

Jana يقول...

الوصفة دى بالظبط قريتها فى كتاب ابلة ظريفة ..دى غير ابلة نظيرة
المهم انها مكتوبة فى اخر اصدار لها قبل ماتتوفى المسكينة
متخافش هى متوفتش بسبب اكلها للوصفة
بيقولوا الحشرات اللى تذوقت البودنج مخلوط بالجلة فى الشمس لمدة 8 ايام ...هم اللى انقضوا عليها
وانتهت ظريفة قرصا حتى الموت

ياريت لما تبقى جعان بعد كده تعمل كريم كراميل ..صفحة 43 كتاب ظريفة برده
:)

بيتنا القديم يقول...

جني
...
عااااااااااااااااااااااااااء

هو انت مادرتيش...!!

طب عااااااااااااااااااااء

اهئ اهئ اهئ ..سنيف سنييييف..!!

):

ابلة ظريفة اهئ عااااااااااااااء

جالها تسمم وتعيشي انت ....!!

آخر حاجه أكلتها كانت من صفحة 43

عااااااااااااااااااااااااااااء

):